Humu'z & Döners
Namnet HUMU'Z kommer från ordet hummus. Hummus, som även kan skrivas som "hommus" eller "houmous" utomlands, är en dopp från Mellanöstern. Den är gjord av mosade kikärter i kombination med tahini, citronsaft och vitlök.
Rätterna i restaurangen HUMU'Z är handgjorda inför kunden och serveras med en mängd olika specialsåser och dipp från restaurangen HUMU'Z. Utöver den färdiga menyn kan kunden välja falafel, kycklingdöner, nötdöner eller vegetarisk döner eller vöner med pidebröd efter smak och kombinera HUMU'Z specialsåser och fräsch salladsmix med denna läckra helhet. Efter detta kan kunden välja om han vill ha produkten i form av en pitabröd eller en skål, det vill säga en sallad. Med andra ord: HÅLL eller BÖJ!
Namnet Döners berättar redan vad produkten handlar om, men vårt syfte är att ge äkta döner till olika kundgrupper så att de kan njuta av döner som är glutenfri, laktosfri, vegansk, lämplig för vegetarisk kost och halal. Tanken med vår fusionsrestaurang är att föra samman medelhavsdippor, asiatiska kryddblandningar och europeiska såser, som i sin tur kombineras med traditionellt yaprak döner-kött och serveras i berlinsk stil med pidebröd. Du hittar vår restaurangs meny i Menymenyn.
Vi börjar vår HUMU'Z & DÖNERS-resa på vår första restaurang i Hakaniemi. Vi ber dig att skriva till oss genom att använda formuläret nedan om du vill öppna en HUMU'Z & DÖNERS restaurang på valfri plats eller om du har en idé om matfusion som du vill att vi ska försöka få ut på marknaden. Eftersom vi själva är en fusionsrestaurang är alla fusionsidéer välkomna 😊
Så varför är vi en franchiserestaurang med 0 % provision?
Vinstmarginalen i restaurangbranschen är mycket liten. Eftersom vi har arbetslivserfarenhet inom teknik, kunnande och 30 års arbetslivserfarenhet som familj inom restaurangbranschen vill vi få fler likasinnade entreprenörer att samarbeta med oss kring Humu'z & Döners-konceptet. Provisionen på 0 % ger mer hållbarhet till lokala franchiseföretag och ökar kassaflödet, så att företag bättre kan fokusera på kvaliteten på produkter och tjänster samt kundnöjdhet och särskilt sin egen lycka.
Så vad uppnår Humu'z & Döners med denna verksamhetsmodell?
Svaret är: fler partners som vi kan växa och utvecklas tillsammans med. Intäkterna kommer från våra egna restauranger, som vi själva har investerat pengar i, och ingalunda från investeringar från andra franchiseföretagares restauranger. Vårt mål är att skapa samarbete, positivitet, vänlighet, goda relationer utan materialism och en utmärkt grund för att lära sig nya saker; på så sätt kan alla i Humu'z & Döners-teamet le utan oro och säga "allt är bra".
Kontakta
Kommer du att vara hummus till min falafel och döner för mitt hjärta?